27.05.2008 г., 0:07 ч.

Непознала любов 

  Поезия » Любовна
745 0 17

Ако бях по-различна,

щях ли пак да те срещна?

Аз такава се вричам -

и невинна, и грешна.

 

И така ще ме помниш:

никна в друга вселена;

изминавам  сезоните

и оставам зелена -

 

недозряла за тебе,

непознала любов...

 

Само с дъх ме обсебвай -

аз съм вопъл и зов.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??