25.08.2011 г., 9:11 ч.

Непознат 

  Поезия » Любовна
851 0 0

Сякаш цял живот съм те познавала,

а ти дори не знаеш името ми...

Сякаш цял живот съм те обичала,

а ти, кажи, дали знаеш името ми?

 

Страннико, виждала съм те в съня си,

а ти виждал ли си ме в твоя?

Страннико, така непознат за мен си...

А само теб виждам, само теб желая.

 

Сякаш знаеш, че те познавам,

виждам го в очите ти...

Сякаш знаеш, че те обичам,

но, кажи ми, знаеш ли името ми?

 

Страннико, всяка нощ си в съня ми,

аз дали съм в твоя?

Непозната ли съм за теб, кажи ми!

Само теб виждам, само теб желая!

© Кети Станкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??