11.07.2013 г., 22:01 ч.

Непознат човек 

  Поезия » Друга
341 0 2

Когато първи път те срещнах,

един навъсен и сърдит човек,

не подозирах, че си бил чаровен,

талантлив художник и поет.

 

Стиховете истински и чисти,

бликащи от твоята душа,

сякаш дърпат струните сребристи

на любовта във нашите сърца.

 

Платната в пъстри багри

със нежна ласка си творил,

а погледът от автопортрета

към нас си впил добър и мил.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??