Когато първи път те срещнах,
един навъсен и сърдит човек,
не подозирах, че си бил чаровен,
талантлив художник и поет.
Стиховете истински и чисти,
бликащи от твоята душа,
сякаш дърпат струните сребристи
на любовта във нашите сърца.
Платната в пъстри багри
със нежна ласка си творил,
а погледът от автопортрета
към нас си впил добър и мил.
© Елена All rights reserved.