18.02.2017 г., 14:06 ч.

Непознати 

  Поезия » Любовна
391 0 0

С теб сме двама непознати,

познаващи се толкова добре,

с два характера чепати

и кървящо от любов сърце...

 

Разминахме се мълчаливо,

непоглеждайки назад дори,

сякаш пронизана от остро шило,

споменът за теб там е и боли...

 

Лицето ти, преди сияйно,

беше лъч за мрачните ми дни,

тук ще го напиша тайно:

още те обичам – разбери!

 

Ръцете ни, до вчера слети,

мокри са от толкова сълзи,

очите ми – за други слепи,

ето пак ще завали...

 

© Ванс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??