19.04.2008 г., 8:45 ч.

Непознати 

  Поезия
520 0 0

          Непознати

 

До вчера бяхме непознати

Дори не знаехме дали съществуваме

 

А ето - днес сме приятели

 

И как така се питам аз

Приятели

 

Запозна ни общата позната

Препрати ни за да се забавляваме ли или

И аз не знам защо

 

Но ето, че

Отново друга позната ни свърза

А ето и годините ни се завъртяха

Припомнихме си дори и ученицеските дни

 

А пристъпвахме със бавни стъпки

Плахо един към друг

И на края на нашия разговор

Цветя ти подари ми

 

Аз усмихнах ти се благо

А ти целувка подари ми

 

Казах ти

Внимавай, че още духът ми е лудешки

 

И така за размисъл

Остави ме да бъда цяла вечер

 

 

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??