Непременно ще дойда.
Може би,
по капчуците ще дотичам
с дъжда,
по дъгата ще мина –
като по мост,
ще се хвана за писъка нощен
на влаковете,
ще се шмугна във вятъра,
поел към морето.
Непременно ще дойда –
като вик,
като взрив –
дъх по дъх
или
атом по атом –
непременно ще дойда
при теб!
© Росица Всички права запазени
Поздрав от мен!