Oct 13, 2010, 10:23 AM

Непременно ще дойда 

  Poetry » White poetry
566 0 1

Непременно ще дойда.

 

Може би,

 

по капчуците ще дотичам

                                                        с дъжда,

 

по дъгата ще мина –

                                                   като по мост,

 

ще се хвана за писъка нощен

 

                                                   на влаковете,

 

ще се шмугна във вятъра,

 

                                                   поел към морето.

 

Непременно ще дойда –

                                                       като вик,

 

                                                        като взрив –

дъх по дъх

                        или

                                   атом по атом –

 

непременно ще дойда


при теб!

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??