26.04.2019 г., 1:33 ч.

Неприлично предложение 

  Поезия » Любовна
398 0 1

 Неприлично предложение

 

Неприлично предложение, отправям ти сега,

усмихвам ти се чаровно, очаквам отговора.

Дали отново ще си в къщи сама в нощта,

ще я почувстваш ли, ще приемеш ли моята покана?

 

Ела с мен заедно да усетим страстта,

да се слеят в едно нашите тела.

Устните ни в целувка вълшебна,

телата ни тръпнещи в страстта!

 

И нека не остане само спомена,

за вечерта, близостта и нежността!

Неприлично предложение, това не е греха,

когато двама се обичат, търсят Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??