Неприлично предложение, отправям ти сега,
усмихвам ти се чаровно, очаквам отговора.
Дали отново ще си в къщи сама в нощта,
ще я почувстваш ли, ще приемеш ли моята покана?
Ела с мен заедно да усетим страстта,
да се слеят в едно нашите тела.
Устните ни в целувка вълшебна,
телата ни тръпнещи в страстта!
И нека не остане само спомена,
за вечерта, близостта и нежността!
Неприлично предложение, това не е греха,
когато двама се обичат, търсят Любовта!
© Валентин Миленов All rights reserved.