13.05.2007 г., 17:26 ч.

Непроменими 

  Поезия
663 0 2

Единадесет думи
Са твърде малко
И твърде много,
За да можем с тях
Да си обещаваме,
Вярваме,
Да се крием
Зад безсилието си…

И сякаш други сме,
И сякаш същите,
Отдавна себе си открили
В ненаписаното.

Сякаш не оттук,
А от съня сме
Току-що пристигнали
И във очакване…
Очакване…
Кой ще ни посрещне?

Непроменими скитници сме,
Непроменими…

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??