16.03.2023 г., 10:44 ч.

Непукист 

  Поезия » Хумористична
176 0 0

Днес не ми дреме,

защото съм млад.

Мои са време

и целият свят.

 

Животът ме дърпа

все за ръкава.

Не съм с мокра кърпа,

а търся забава.

 

Съвети не взимам,

понеже съм горд.

Не, много ,че имам

или съм лорд.

 

Пускам си СОТ-а,

изключвам ги всичките.

Живея с охота

и харча паричките.

 

Ще имам проблем...

Но той е далече.

Сега съм бохем.

Взимай, човече!

 

На вас пък желая

здраве, сполука.

Пуснете му края...

Купонът е тука!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??