12.01.2015 г., 0:14 ч.

Неравноделност 

  Поезия
570 0 0

Човешката любов - босо врабче

в декемврийския сняг.

Милосърдието - хлебни трошици 

по Коледа.

Заваля.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??