13.03.2012 г., 9:35 ч.

Неразбрана 

  Поезия » Друга
586 0 1

Защо усещам скепсис в теб,

 нима не си ме опознал,

защо в думите прозира подозрение,

когато правя добрина!

 

Преди държали са се стеб така,

когато дават, да получат след това!

Няма го във мен - подмолно, скрито,

не очаквам от теб нищо!

 

 

Има и такива същества на таз Земя,

повярвай във това,

на пръсти се броят,

но явно си заслужил да получиш

безусловна добрина!

© Вера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??