6.12.2007 г., 19:49 ч.

Неразбрана 

  Поезия » Любовна
536 0 0
Неразбрана...


А ти така и не разбра
какво исках аз от теб
и сякаш с мен се подигра
с това сърце от лед.

А ти така и не разбра
как те обичах аз.
И се хвърли в игра
на първоначална, дива страст.

А ти така и не разбра,
че до смърт я боли.
Ти даже не видя,
че плачат моите очи.

А ти така и не разбра,
че за теб всичко давах.
И чуствата ми в лъжа
завинаги остави.

А ти така и не разбра,
а ти така и не обича.
И в очите и не видя
болката на това момиче.

И сега се връщаш тук при мен,
от игрички уморен,
молиш ме да ти простя,
но ти прекалено закъсня.

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??