31.03.2009 г., 18:08 ч.

Неразбрано сърце 

  Поезия » Любовна
743 0 2

 

НЕРАЗБРАНО СЪРЦЕ

 

Видях те във прегръдката му силна,

устните му жадно търсеше ти.

Пред мен бе уморена и даже унила,

като газела скочи, щом той се яви.

 

Бедно мое сърце неразбрано,

ритъма свой ускорен забави!

Когато сол слагат в кървящата рана,

смей се щастливо, на шут се прави!

 

За теб избор няма.

От лошо по-лошо ще става.

Повярвал сам на любовта си голяма,

безропотно и чинно ще се подчиняваш!

 

Времето лекува - ще ти прошепне мрака,

силните чувства прегарят в любовта.

Който обича, умее да чака,

макар спътник вечен да е ревността.

 

Бедно мое сърце неразбрано,

повярвай в своя щастлива звезда.

Любовта се ражда и гори във двама,

дори да изглежда детска мечта!

 

© Паскал Кюмурджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??