18.07.2020 г., 19:22 ч.

Неразумна Жена си, да знаеш! 

  Поезия » Любовна, Философска
552 0 0

Неразумна Жена си, да знаеш! 

Не ми бъркай в сърце, дълбоко! 

Че в ръката ти заиграе ли, 

ще се влюбиш във мен жестоко... 

После няма сто варианта. 

Ще си вечно доволна приживе. 

От блажена душа - по тялото 

да си влажна ще се погрижа... 

Че ме гони ти казвам, жажда! 

Денонощно от теб да пия. 

И ми е тъй съдбоносно важно 

свят, от щастие да ти се вие... 

Неразумна си! Смела до лудост! 

Любовта всеки страх отрича. 

Ти си сбъднато мое чудо. 

Доживотно ще те обичам!... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??