Във дългите си нощи ме измисли,
в безкрайно тъжния си мъжки свят.
Живот ми вдъхна и предаде смисъл
на една илюзия с божествен цвят.
В косите ми втъка морето,
в очите - смях от перли разпилени.
Обримчи с ласки мястото, където
© Жанет Велкова Всички права запазени