28.11.2007 г., 17:06 ч.

Неримувано 

  Поезия » Философска
562 0 3
 

Растежно

Вървежна беше моята усмивка.

Вървеше си, вървеше... и увяхна.

А цветето в градината ми не поникна,

забравих в бързината да го посадя...

 

Обява

Взех грешен завой

от натоварено кръстовище.

Ако сте собственика,

моля, позвънете незабавно!

 

Честито на калинките

Блазе им на калинките.

Завиждам!

Блазе им, че дарени са с крила.

След третата война между света

ще могат надалече да отлитнат.

 

 

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??