Растежно
Вървежна беше моята усмивка.
Вървеше си, вървеше... и увяхна.
А цветето в градината ми не поникна,
забравих в бързината да го посадя...
Обява
Взех грешен завой
от натоварено кръстовище.
Ако сте собственика,
моля, позвънете незабавно!
Честито на калинките
Блазе им на калинките.
Завиждам!
Блазе им, че дарени са с крила.
След третата война между света
ще могат надалече да отлитнат.
© Джули All rights reserved.
С обич, много ми хареса.