17.12.2008 г., 19:21 ч.

Неродена мома 

  Поезия » Друга
496 0 9



Настинки.
Гащички посрани.
Аборти — като порасте.
Не можеш себе си да храниш,
а си мечтаеш за дете.
И си стоите
само двамата
пред телевизора — евнух.
Уж беше обич — а я няма.
Екранът бълва синкав пух
в постелята
с очички змийски,  
еднa за брак и за развод.
И пак е равно на убийство
да не създадеш Живот.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??