1.07.2021 г., 13:46 ч.

Несбъднатост 

  Поезия » Любовна, Друга
292 1 1

Животът ми отдавна няма смисъл,
макар че едва сега те губя.
Аз само стихове написах,
а наяве все те няма и ми липсваш.

 

Не се сбогувах с теб,
надявах се отново да те видя.
Не си прочела даже и куплет -
за мен, най-тежката присъда!

 

И се надявах до последно,
някой ден да се получи.
Оръжието сега е заредено,
а да ми простиш дали ще можеш?

 

Поне за миг, поне веднъж,
но ти не ми се сбъдна.
Сега до теб заспива друг,

а аз... аз по-добре да бъда мъртъв!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??