1.04.2017 г., 7:04 ч.  

Нещата от живота 

  Поезия » Хумористична
284 3 7

Снощи, в три без  петнайсет. Чук-чук!...
"Стига си блъскал, аз не съм глуха!
Сбъркал си, не е хотелът ти тук!
Жалък нещастник! Как се разбухал!

Сложих нарочно резето - да знам
как точно и в колко ще цъфнеш!
Чакам те, чакам! Не бягай натам!
Давай оттука! Я, да ми дъхнеш!?

Господи, òтврат!... Парфюм на жена?!...
Ти да не би...? Бил си при друга?!
Край! Отсега ти отварям война!
И не се смятам твоя съпруга!

Първата мярка - оттук марш навън!...
Твойта мръсница нека те вземе!
Ако е с друг, ще прекараш без сън!
Мен пък за тебе хич не ми дреме!

 

А за парцалите утре мини,
щото бравàта след обед я сменям!
Знам, ще извадиш цял куп хитрини,
но съм решила - с теб се разделям!

Хайде, изчезвай!... Ей, че кошмар...
Чисто е, мило!... Излез от килера!
Тръгна си вече моя "другар"!...
Вече съм твоя, всъщност - от вчера!"

 

ЧЕСТИТ 1 АПРИЛ - ДЕН НА ХУМОРА И ШЕГАТА!

© Роберт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, че ме посетихте, Веси, Василка и Латинка!...Чудесен ден ви желая!...
  • И това го има в живота, Роби!
    Честит празник и на теб!
  • Честит празник! Смехът е винаги край теб. Поздрави!
  • Ха, ха, ха ... Благодаря, Роби! Честит празник! И продължавай да раздаваш усмивки. Това го умееш!
  • Честит празник и на вас, Стойчо и Пепи!...Желая ви ден с много усмивки!...
  • Хахаа...И това го има......Честит празник и на теб, Роби!...
  • Шерше ла фам! Браво,Роби! Честит празник на шегата! Но понякога шегите не се шегуват...😅
Предложения
: ??:??