24.09.2007 г., 9:09 ч.

Нещо лично 

  Поезия
816 0 1
Сън. Утро. Твоята усмивка.
Спомен. Красота. Признание.
Дива нощ. Почивка.
Онова твое любимо ухание.

Две ръце. Приятна близост.
Стремеж. Вълнение. Сълза.
Съмнение, докарващо до лудост.
А равносметка? Не, благодаря.

Преливаща,но плаха радост.
Компромиси! Обичам! Ти не знаеш...
Мечти, тъга... Младост!
Това сме с теб! Е, вече знаеш.  :)

© Ирен Кривошиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??