Нещо малко и много красиво,
нещо страшно ценно за мен,
игриво и понякога леко диво
то осветява днешния ми ден.
В сърцето то е грижливо посято,
отгледано с любов огромна,
като статуя в съзнанието излято,
приятелството ни винаги ще помня.
С теб прекаран всеки миг
е частичка от безкрайността
но знам, че Бог е велик,
щом с теб е свързал моята душа.
И дори само час да имам,
преди да дойде тук смъртта,
сърцето веднага си взимам
и ти го дарявам за вечността.
© Ден Всички права запазени