15.04.2008 г., 7:24 ч.

Нещо мое 

  Поезия » Любовна
806 0 1
Върни се ти, покрит със тъга,
мрачен и изцапан в кал и сълзи.

Приюти ме отново в твоята нежна ръка.

Върни се в моето кърваво сърце,
дори да е болно, ти го вземи, то нуждае се от тези сълзи.

Времето ми разпилей, с целувки го налей.

Аз те чакам с отворено сърце
и ще приема болката ти с усмивка на лице.
Аз търся те на лунна светлина
и откривам стъпките ти, ала на сутринта
навсякъде в плен са на студената мъгла.

Върни се, любов мечтана!
В трепет отчаян капките кръв стичат се по моите пръсти.
Позволи ми да намеря преди кръвта да се слее в нощната река...

© Слава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??