Нещо над мен
Когато заплачеш
светът в мен умира.
А жаждата се усилва.
Страхът ме накара
да пиша сега,
затова страшни
са моите думи.
И всичко, що върша
е някакъв порив
от нещо над мен,
от нещо, без име.
И кара ме то
да живея
и да не знам
добре ли умея
нещо да върша.
Страхът ме накара
да пиша сега...
Страх ме е
пак да се влюбя.
© Велина Всички права запазени