22.12.2007 г., 19:23 ч.

Нещо повече от това... 

  Поезия » Любовна
635 0 2
Жестока мъка те застигна,
аз те утеших.
Порив непреодолим почувства,
аз го задоволих.
Приятелка можеш да ме наречеш,
и то с гордо вдигната глава...
приятелка, но след всичко, което ти давам,
не съм ли нещо много повече от това?
Да определя една порочност
от незапомнени времена, не бих могла!
Да кажа любов е това -
би прозвучало като лъжа.
Обичам те, и ти мен така...
приятелка съм ти, но с привилегията
да бъда нещо повече от това...

© Красинка кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??