Dec 22, 2007, 7:23 PM

Нещо повече от това... 

  Poetry » Love
661 0 2
Жестока мъка те застигна,
аз те утеших.
Порив непреодолим почувства,
аз го задоволих.
Приятелка можеш да ме наречеш,
и то с гордо вдигната глава...
приятелка, но след всичко, което ти давам,
не съм ли нещо много повече от това?
Да определя една порочност
от незапомнени времена, не бих могла!
Да кажа любов е това -
би прозвучало като лъжа.
Обичам те, и ти мен така...
приятелка съм ти, но с привилегията
да бъда нещо повече от това...

© Красинка кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??