19.09.2004 г., 18:56 ч.

Нещо се случи 

  Поезия
1184 0 0
НЕЩО СЕ СЛУЧИ

Високо вдигната глава,
очи щастливи и лице
сияйно,всеки ме запомни
тъй,но нещо в мене се
пречупи,нещо в мене се
обърна!В сълзи и мъка ме
превърна.Любовни мъки и
житейски страх,и те през
моето сърце преминаха,да
запазя нищо нхе успях,дори
детинските ми мисли,дето
толкова години ме спасяваха.

© Палмира Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??