23.07.2008 г., 14:51 ч.

Несподелена е Любовта ми! 

  Поезия » Любовна
582 0 3

 Несподелена е Любовта ми!

 

     Поглеждам в очите ти,

разтапят тялото ми!

Чувствам празнина!

Къде си? С коя си?

 

Несподелена е любовта,

само по теб аз горя...

Обичам те, защото

си различен.

 

Скъпи, ти си моята

несподелена любов!

В сърцето си винаги

ще пазя място за теб.

 

Ти отблъсна ме,

но това не може да е

пречка, защото любовта

е война без правила!

 

Несподелена е любовта

и по теб горя.

Обичам те! Моя заслепена, несподелена

любов...!  

 

      

© Сиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хех, поздрави брадчедке, и нека за напред пишеш се по хубави неща!
  • Страхотен стих! И аз съм така
  • Добре дошла в сайта, желая ти много приятни емоции с него и да откриеш много нови приятели

    А относно стихът ти... тепърва ще откриваш нови любови, така че горе главата и смело напред!
Предложения
: ??:??