15.06.2018 г., 18:53 ч.

Несподелена любов 

  Поезия » Любовна
318 0 0

Аз те обичам,

а ти мен не.

Ти ме привличаш,

а аз теб не.

Не искам да мечтая

за нещо което няма да стане.

Несподелената любов,

е трудно изпитание.

© Nadq Dobreva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??