Jun 15, 2018, 6:53 PM

Несподелена любов 

  Poetry » Love
361 0 0

Аз те обичам,

а ти мен не.

Ти ме привличаш,

а аз теб не.

Не искам да мечтая

за нещо което няма да стане.

Несподелената любов,

е трудно изпитание.

© Nadq Dobreva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??