23.11.2005 г., 15:25 ч.

Несподелена любов 

  Поезия
923 0 1

Несподелена любов

 

Тъй силна си любов

и въпреки това студена.

Колкото и да ме боли

си оставаш несподелена.

Опитвах се да те погледна,

да се добера до тайнсвения ключ

и да отключа сърцето ти за мен.

Но опитите бяха неуспешни

и ти студен към мене бе.

 

Сега душата ми трепти,

щом спомена се връща.

Така душата ми скърби,

че пулса ускорено бие.

И думите от малка дето знаех,

сякаш са ми чужди в този миг.

Така пред мен стоеше ти,

сякаш гръм ме порази.

Оттогава видя ли те тебе,

сълзите ми се готвят да текат:

Хората казват: "Ти влюбена си в него",

а аз зная, че ти във мене - НЕ!

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??