18.08.2006 г., 0:20 ч.

Неспокойни Дни 

  Поезия
509 0 0
Неспокойни Дни

Неспокойни отшумява
Нашия живот несполучлив
Нетрадиционно затъмняване
В умът ми саможив
Неразумно се отнесох
Към своята дълбока душа
Неразчитайки да възприема
Всичко и да разбера

Неспокойни дни ме следват
Не върви с мен
Необичани хора споделят
Моя неспокоен ден

Неуспешно изчислявам
Новия път към старата самота
Трудно, но го изживявам
Сякаш той ще дойде пак
Неразумно преокрих себе си
В купчина пепел и грехове
Отлитам в небето като феникс
Към нечии по-щастливи светове

Неспокойни дни ме следват
Не върви с мен
Необичани хора споделят
Моя неспокоен ден

И днес, когато ме попитат
Дали полетът ми продължи
Истината е, приятелю,
Че живея неспокойни дни

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??