20.06.2008 г., 7:13 ч.

НеСпряЛост 

  Поезия
858 0 6
***
Превзе ме като клада на магьосник...
Опита ме с враждебност... да не спя..
И вярваше във устрема си злостен...
Във черното на идната вълна...

А аз живях  тогава... но ме взеха
погубените в бурята ти дни...
и в тъмното водите ти не спяха...
а нижеха в  гърдите ми змии...

И ти не спря да бъдеш моят дявол...
Не спираше да кълнеш в мен мъгли...
които ме раздираха... до спрялост...
И всичката ми вяра се стопи!



© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??