21.12.2005 г., 20:12 ч.

Несретника 

  Поезия
770 0 3
Несретника

Щастлив. Доколко.
Няма обич. Поглъща всичко с очи.
Любов-мечта.
Страдание и болка. Ще бъдеш ли обичан някога и ти.
Палячото, несретника, лакея
готов на всичко,
даже да умре,
но за да вижда как усмивката ти грее и всички са в твойте колене.
Ти много, много обожаваната, когато с поглед само го дариш
превръщащ сивия му делник в празник
 и той се чуства малко по-щастлив.
Несретника, палячото, лакея
На който толкова се смя.
Единствен забеляза в тъмнината-сълзите ти.
Естествено не бяха те за него, но той заплака с тебе в нощта.

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??