21.01.2007 г., 1:05 ч.

НЕСТИНАРСКО 

  Поезия
766 0 14

В очите ти виждам - разпалва се жар,

струи топлината към мен.

За тебе ще стана танцьор-нестинар

 в незнайния утрешен ден.

 

И в огъня смело ще вляза, дори

 на факла превърнал се сам,

че аз го разпалвах във твойте очи

 и моето място е там.

 

Но не със икона ще бъда в ръце,

когато нагазвам в жарта.

За мен са икона твойто лице

 и твоята чиста душа.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??