19.09.2008 г., 7:47 ч.

Несвършващо...2 

  Поезия » Любовна
509 0 17
Има те... И е топло кафето сутрешно,
като морски полъх от фантазии струпани
и полепнали по рибарски лодки на разсъмване,
от сложни житейски драми не помръкнали...
Свят... започващ във един неделен празник,
спомени, преляли във река - от океан откъсната,
жажда, погасили вопиющо под слънцето...
Свят си... И е топло кафето утрешно...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??