30.05.2010 г., 22:37 ч.

Несънувани... 

  Поезия » Източни форми
708 0 19

Паяк - бъдеще.

Паяжина - минало.

Хваща се мигът.

 

Точилка – вяра.

Наточена надежда.

Втасва радостта.

 

Бримка от спомен

се спуска по мечтата

недолюбена.

 

Шарени чувства

оцветяват мислите

несънувани...


 

http://www.youtube.com/user/Lareyl#p/c/09297C52188284B6/70/2KdJu07ZdPk

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??