Не съм по размера на душата ти.
Твърде малка е за мен.
Мечтата да държиш ръката ми,
не ще доживее този ден.
Не съм злопаметна, но помня.
Най-вече дребните души.
Разстоянието до тях е тъй огромно,
но мога да го видя със затворени очи.
Не съм високомерна.
И никак даже зла.
Просто с непоносимост съм родена
към всичко фалшиво на света.
© Галина Кръстева Всички права запазени