НЕСЪЗДАТЕЛ
Събера ли всичко,
което ми липсва,
ще избухне Нова Вселена!
Излея ли всичко,
което ме мъчи -
ето ви и Океан.
Но не искам
да съм Създател
на паралелен свят.
Затова ви харизвам
разпиляната обич
и потъпканото Добро,
дето никога
ненаказано не остава...
Всичко друго e
Забрава...
© Димитринка Калева Всички права запазени