Mar 22, 2013, 8:55 PM

Несъздател 

  Poetry » Other
371 0 0

    НЕСЪЗДАТЕЛ

 

Събера ли всичко,

което ми липсва,

ще избухне Нова Вселена!

Излея ли всичко,

което ме мъчи -

ето ви и Океан.

Но не искам

да съм Създател

на паралелен свят.

Затова ви харизвам

разпиляната обич

и потъпканото Добро,

дето никога

ненаказано не остава...

Всичко друго e

Забрава...

© Димитринка Калева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??