11.11.2014 г., 7:44 ч.  

Нетърпение 

  Поезия » Любовна
975 0 2

Нетърпение

 

Ах, как искам да се прибера,

да се сгуша в топлото ти тяло.

При теб да легна, да заспя,

да забравим всичко преживяно.

 

Искам твойте топли устни да усетя,

сърцата наши заедно да затуптят,

миналото ни красиво да си спомним,

като секунди часовете да летят.

 

Гласът ти всяка вечер ме приспива,

но мечтая аз за твоите ръце,

разстоянието голямо ме убива,

как искам да усетя твоето лице.

 

Още малко трябва да почакам,

ще ме топли мисълта за нас.

Безброй причини ще намирам,

до срещата броя аз всеки час.

 

 

 

На М.И.

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красиво и много истинска любов лъха от това произведение! Браво!
  • Прекрасно любовно стихотворение на истински влюбена жена. Така строи чувството от вътре към любимия, че неможе да бъде неистинско. След раздялата срещата е най-очаквана!
    Поздравявам те за творбата и ти желая много любов да те обгърни! Ведър ден, Габи!
Предложения
: ??:??