30.10.2021 г., 15:48 ч.

Нетърпение 

  Поезия » Любовна
281 0 4

НЕТЪРПЕНИЕ

Със тебе съм нетърпелива –
упойваш ме със жадни ласки…
И палава съм, и съм жива;
Захвърляме с теб всички маски…

И втурваме се неразумно
в целувки страстни и въздишки…
Сърцата бият в нас безумно;
овързани в греховни нишки!...


28.10.2021г.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??