Oct 30, 2021, 3:48 PM

Нетърпение 

  Poetry » Love
282 0 4

НЕТЪРПЕНИЕ

Със тебе съм нетърпелива –
упойваш ме със жадни ласки…
И палава съм, и съм жива;
Захвърляме с теб всички маски…

И втурваме се неразумно
в целувки страстни и въздишки…
Сърцата бият в нас безумно;
овързани в греховни нишки!...


28.10.2021г.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??