Уморих се от себе си
и от тежкия товар, който нося.
Защо са ми далечни твоите залези,
защо нощта е пътник,
който върви към покоя?
Уморих се от себе си.
Без сили, предавам се аз...
Отивам към твоите залези,
прегръщам звездите
в този час.
Милан Милев
23.07.09
© Милан Милев Всички права запазени