21.03.2013 г., 17:20 ч.

Неуспяла 

  Поезия » Любовна
1162 1 10

Не знам защо и как във теб се влюбих.

И хукнах смело през трънаци боса.

Намерих те... Но всъщност те изгубих,

преди дори насън да се докоснем.

 

Не исках да повярвам, че душите

потърсиха, но не откриха брод.

Че думите - неказани, отлитат,

загубили импулса за живот.

 

Не можех да живея със надежда,

оголена от болката до нерв.

И в тъмнината сляпо да се вглеждам,

да търся теб във всеки силует.

 

Отдавна съм пораснало момиче...

И мога да се справя с любовта.

Отивам си... А ти търси! Обичай!

 

Но не затръшвай пътната врата...

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??