23.03.2017 г., 0:13 ч.  

Неверница 

  Поезия » Любовна
254 1 0

          Изневеряваш ми със слънцето,

          с него си шептиш,

          до прозореца изправена,

          бързаш да го поздравиш.

 

         С вятъра се заиграваш,

         даваш му да те прегърне,

         да те милва по лицето,

         косите руси да разгърне.

 

         Тайно с птиците флиртуваш,

         дълго слушаш ги в захлас,

         насълзяват ти очите,

         преоткрваш в песнитие им нас.

 

         И дърветата докосваш,

         галиш злачните листа,

         лекичко до тях присядаш,

         питаш ги за любовта.

 

        На звездите се обричаш,

        с тях споделяш ти мечти

        и забравил самотата,

        твоят дух към тях лети.

 

        Неверница,неверница си ти!

        

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??