20.06.2007 г., 10:34 ч.

Невероятно, но факт 

  Поезия
900 0 11
Когато вечер взираш се в безкрая
и падаща звезда покоя ти смути,
за всички здраве пожелай си. Зная,
тя твоята молба ще уважи.

На пътя зърнеш ли подкова захабена,
не продължавай, наведи се и вземи.
На входа ти тя здраво закрепена
с късмет семейството ти ще благослови.

Намериш ли четирилистна детелина
с приятел нейната магия сподели.
И знай, ще бъдеш двойно по-щастлива,
щом зърнеш щастие в ответните очи.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??